Επιστροφές – Αλλαγές

Προτεραιότητα της επιχείρησης μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Kathy’s Angels και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για  τον οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστρέφουν τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό , ή να το αλλάξετε.

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται  εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής εφόσον βρίσκονται στην ίδια κατάσταση την οποία τα παραλάβατε.

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

Επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε δεν έχουν φορεθεί, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Τα καρτελάκια που συνοδεύουν το προϊόν δεν πρέπει να αφαιρεθούν από τα προϊόντα. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη  απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την επιχείρηση (εφόσον σταλθούν με την γενική ταχυδρομική) , ενώ στην περίπτωση ανταλλαγής προϊόντων τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Size)

Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται παρά μόνο σε ότι αφορά το νούμερο.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης Κathy’s Angels  210894441 – 2108941494

Email:  info@kathysangels.gr

Δευτέρα – Σάββατο   10:00 – 17:00